Bu Hayvanın Hangi Tür Olduğunu Çözülemedi

ABD’nin Teksas eyaletinde yaralı halde bulunan resimdeki görülen bu hayvanın ne olduğu anlaşılamadı. Bir süre sonra uyutularak öldürülen gizemli hayvanın ne olduğunu ortaya çıkaracak bir araştırma yapılmamasına karar verildi. Hayvanın ölmesi AB D'de büyük tepkiler çekti.

Meksikalı köylülerin, koyunlarını, keçilerini ve tavuklarını kanları emerek öldürmekle suçladığı ve adına “Chupacabra” dedikleri efsanevi canlı olabileceği konuşulan yaratığın tüyleri hastalıktan dökülmüş bir rakun olabileceği de iddia ediliyordu. Teksas Doğal Yaşam Parkı’ndan Mike Cox, “Böyle bir teste gerek yok. Chupacabralar hayali yaratıklar” dedi.

Resimlerde görünen bu hayvan bir çok hayvanın karışımı bir canlıya benziyor. Köpek, rakun, fare karışımı bu hayvanın hala ne tür bir canlı olduğuna dair bir bilgiye ulaşamadık. Bu hayvandan başka var mı? Varsa bugüne kadar neden hiç görülmedi yakalanmadı, Yoksa farklı tür hayvanların çiftleşmesiyle meydana gelen tek örnek bişey mi? hayal gücünüze kalmış... Yorumlarınızı merak ediyorum...




DÖNÜŞÜM

0 yorum:

Yorum Gönder

REKLAM