2023 Hakkında Komplo Teorileri


  Bu tamamen kendi fikirlerimdir. Çok taze ülkemiz gündeminde tapeler, ses kayıtları, ortam dinlemeleri, paralel yapı vs. iyice içinden çıkılmaz bir hal alıyor ve Türkiye nereye gidiyor gibi sorulara cevap arıyoruz. Kim doğru söylüyor kim iyi kim kötü belli olmuyor. Türkiyede taşlar yerinden oynuyor ve bu nedenle büyük depremler olması çokta tuhaf değil. Tüm bu yaşananlara karşı inceleme, araştırma ve tamamen tarafsız düşünerek her yönden durumu irdeliyerek bir teori oluşturdum. Doğrudur yanlıştı bilemiyorum paylaşayım istedim.

Neden 2023 Hükümet sürekli neden 2023'ü dile getiriyor. Bu konuda bir çok teori var. 2023 Türkiye Cumhuriyeti'nin 100 yaşına girdiği tarih, ayrıca Lozan Anlaşması'nın hükmünün bitti tarihdir. Teorime buradan yola çıkarak başladım. Ülkeler arası yapılan anlaşmalarda genellikle gizli kamuoyuna açıklanmayan maddeler muhakkak olur. Bizim bilmediğimiz böyle bir çok madde olabilir. Bunlar ülkemizin yeraltı kaynaklarını kullanamama Boğazlarda söz sahibi olamama gibi stratejik bir çok konu akla gelebilir. Eee bunlar çokmu işimize yarıyor. Büyük Türkiye olabilmek için çok önemli şeyler.  Benim iddaam eğer ki boğazlar tamamen bizim emrimizde olsaydı Rusya Kırımı böyle elini kolunu sallayarak giremezdi. Muhakkak bizim onayımızı almak zorunda olurdu. Boğazlar Rusya için çok önemli. Burada bu konuyu noktalayıp asıl konumuza dönelim bu konu uzar gider.

Ülkemizin yeraltı kaynakları, boğazlar, lozanda elimizi kolumuzu bağlayan gizli maddelerin bitmesinimi bekliyoruz. Şimdiki hükümet Büyük Türkiyeyi gerçekten inşaa ediyor mu? yoksa ülke elden mi gidiyor neler oluyor. Ben olaya biraz iyimser bakıcam. öteden beri Tarihi çok severim. Türk Tarihini iyi bilirim. Bikere ülke elden gitmiyor. Neden?

Biz müslüman Türkler için en önemli kaynak Kuran'ı Kerim ve Hz Muhammed (SAV) efendimizdir. Ben Efendimizin bir hadisi ile yola çıktım. Efendimiz hadisinde Türkler tarihte Dünyaya iki kere hükmedecek. Osmanlı İmparatorluğu dünyaya hükmetti. İkincisi acaba bizmi olacağız. Allah bilir olacakmı olmayacakmı ama ben bu ihtimali düşünüyorum. Zaten şurası kesinki iyi veya kötü Türkiye Devletini illegal örgütler ve yapılar her taraftan sarmış. Ülkede iyi bişeyler yapılmaya başlandığında bu yapılar muhakkak harakete geçiyor ülkede karışıklıklar çıkaryor. Sağ-Sol kavgaları meshep kavgları, Türk-Kürt kavgaları çıkartılıyor. Osmanlı Devletinin son zamanlarında yaşadığınızı düşünün. Atatürk'ün yaptığı yenilikler Osmanlı Halkı için çok ters şeylerdi. Kabul edilmesi zor inkilaplar yaptı. Muhafazakar halk o zamanlar Atatürk için vatan hayini ülkeyi ne hale getiriyor diyebilirdi diyende olmuştur. Harf inkilabını protosto eden muhafekazar kesim boykut yaparak okullara gitmedi.

 Hükümette sol bir partide olsa sağ bir partide olsa hiç farketmiyor. Bu güçlerin tekerine kim çomak sokarsa bu yapılar hemen onun karşısına geçerek hükümeti yıkmak için çabalıyor. Tarihe bakın görülüyor açık bir şekilde. Sağcıda olsak Solcuda olsak birlikte olmalıyız ve öyle haraket etmeliyiz. Şuanda ülkede  Ak Parti değilde CHP olsaydı; ve CHP hükümeti Dünyada söz sahibi olmak için büyük adımlar atsaydı, Ülkeyi ayağa kaldırmaya kalksaydı oynanacak oyun bilinki şöyle olacaktı. Din elden gidiyor, CHP ülkeyi dinsizleştiriyor, haliyle ülkemin muhafezakar kesimi aya kalkacak ortalık karışacaktı. Her ne kadar koalizasyonda olsa Ecevit başta olduğunda, azzimendi vb tarihatlar sakalllılar meydana çıktı. Başı kapalı milletvekilini meclise soktular ve Ecevit o tarihi sözleri söyledi. Ülke karıştı. Cumhurbaşkanı Anasayı fırlattı vs. çok yakında olan olaylar. Şimdi ise hükümette Muhafazekar bir hükümet var ve şimdiki oyunlar ise ülke dinci oluyor İrana benzeyeceğiz. Alkol yasası Avrupadaki yasanın birebir kopyasıdır. Ama hükümet Türkiyeyi İran yapacak deniliyor.

 Görünen o ki ülkemizde bazı şeyler iyi gidiyor. Hayır kötü gidiyor diyen arkadalar içinde düyelim ki kötü gidiyor bundan daha kötü gitti dönemler oldu daha iyi olduğumuz zamanlar olmadı yapmamız gereken tek şey bekle ve gör taktiğidir. Ama bu bekleme işlemini yaparken gaza gelmemek iyi yapılan işler için iyi iş yaptılar kötü yapıldığını düşündüğün içinde kötü yapıldı olmasa daha iyi olurdu demekten öte fazla gtmemek lazım.

Yaşı genç arkadaşlar fazla değil 50 yıl geriye dönük siyasi tarihimizi okun. bu teorileri sizde düşüneceksiniz. Taraflı olmayın ülkemde TKP hiç sevmediğim siyasi bir partidir.  Bu parti bile hükümette olsa cami yıkıp yerine okul yapsa sokağa çıkıp kırıp dökmemek lazım. Siyasetle seçimle istediğimi yapmaya çalışırım. Demek ki ülkemde camiye ihtiyaç yok okula ihtiyaç var deyim susarım. Yada siyaset yaparım camiyi yıkmam yanına okulda yaparım. Olaya böyle bakmak lazım. Son söz bal tutan parmağını yalar buda yolsuzluk değildir.

DÖNÜŞÜM

0 yorum:

Yorum Gönder

REKLAM